Hulpvraag op het gebied van leefstijl

De ontwikkelingen van de afgelopen jaren zijn van grote invloed op onze leefstijl en daarmee op onze gezondheid. De wereld raakt meer gedigitaliseerd en geautomatiseerd en dit heeft invloed op onder andere onze dagelijkse beweging en onze sociale interacties. Je neemt bijvoorbeeld vaker de auto, steeds meer werk vindt zittend plaats en sociale contacten onderhouden we via de app. De werkdruk en algehele stress zijn toegenomen de afgelopen jaren en er is meer kant-en-klaar voedsel beschikbaar, wat handig is bij tijdsgebrek, maar weinig voedingswaarde heeft.

Belang van een gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl en gezonde weerstand is cruciaal voor onze gezondheid. Door een gezonde leefstijl verklein je de kans op ziekten. Maar wat is dan een gezonde leefstijl? Misschien denk je dat je elke dag zou moeten sporten en elke dag gezond moet eten, dat lijkt een onmogelijke opgave.

“Zorg goed voor je lichaam, het is de enige plek waar je moet wonen.” – Jim Rohn

Hier komt een onderschrift van de foto te staan

De pijlers van een gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl bestaat uit voldoende beweging, gezonde voeding, ontspanning, reductie van stress, en slaap. Het gaat erom een balans te vinden die voor jou haalbaar en duurzaam is. Door kleine aanpassingen te maken in jouw dagelijks leven komt een gezonde leefstijl dichterbij.

Wat Trinn voor jou kan doen

Wil jij jouw ongezonde gewoonten aanpakken? We helpen je bij het concreet maken van jouw doelen en deze op te delen in haalbare stappen zodat jij bewuste keuzes kan maken. Door bewuste keuzes te maken kun jij je in je dagelijks leven weer fit en energiek voelen. We zullen samen kijken naar wat je graag anders wilt zien, welke voor- en nadelen jouw huidige gewoontes hebben, wat maakt dat je graag dingen wilt veranderen en hoe gemotiveerd je bent om het aan te pakken. Tijdens ons traject gaan we aan de slag met een plan om jouw gewoontes en patronen te doorbreken en de gezonde gewoontes sterker te maken.

Deel deze pagina:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?