Onze aanpak

Trinn kijkt breder dan de klacht, we richten ons op jou als persoon. Hierbij kijken we zowel naar het lichamelijke, het mentale en het sociale aspect alsook zingeving en werk.

Bij Trinn kijken we verder

Mogelijk herken je het wel: een behandeling bij een hulpverlener lijkt te werken, maar de klacht keert toch weer terug.

Trinn kijkt breder dan de klacht, we richten ons op jou als persoon. Hierbij kijken we zowel naar het lichamelijke, het mentale, als het sociale aspect als ook naar zingeving en werk. 

Tijdens het traject word je begeleid door een team van verschillende professionals; een (gz)psycholoog, bewegingsdeskundige en re-integratiespecialist.

‘Behandeling in een groep zorgt voor herkenning en ontspanning, het zorgt ervoor dat je sneller inzichten krijgt en er vertrouwen in krijgt dat het ook anders kan.’

De beweegzaal is een vast onderdeel van het traject

Heb je last van langdurig aanhoudende klachten, stress, burn-out of vermoeidheid en verzuim je langere tijd? Dan is het intensieve traject van 12 weken geschikt voor jou. Dit traject bestaat uit een intensieve fase van drie weken, waarbij je regelmatig bij ons op locatie komt en intensief wordt ondersteund bij het implementeren van nieuw gedrag.
Bij het traject wordt ook jouw omgeving betrokken. Iemand die dicht bij jou staat, bijvoorbeeld je partner, je ouders of een goede vriend/vriendin.
Daarnaast betrekken we je werkgever bij het traject middels drie gesprekken, met jou, je werkgever en onze re-integratiespecialist.

Verzuim je nog niet maar heb je wel vaker terugkerende klachten? Dan zou het preventieve traject iets voor je kunnen zijn. Tijdens dit traject kijken we samen naar de verschillende levensdomeinen die invloed hebben op je functioneren. Aan de hand hiervan maken we een preventieplan dat we samen implementeren. Bij dit traject kun je ook je werkgever betrekken middels een gesprek met jou, je werkgever en onze re-integratiespecialist.

De behandeling vindt grotendeels plaats in een groep met mensen die ook langdurige klachten ervaren. Behandeling in een groep zorgt voor herkenning en ontspanning, het zorgt ervoor dat je sneller inzicht krijgt en er vertrouwen in krijgt dat het ook anders kan.

Deel deze pagina:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

“Ondanks dat mijn groepsgenoten met andere klachten kwamen, heb ik met hen een fijne band kunnen opbouwen en we herkenden veel bij onszelf in elkaars gewoontepatronen.”