Voor wie

Heb je al langere tijd klachten of steeds terugkerende klachten? Of loop je vast op één of meerdere levensgebieden?
Wij helpen jou bij de klachten die jij ervaart.

Fysieke klachten of vermoeidheid

Heb je een ongeval gehad en zit er geen vooruitgang meer in je herstel? Of heb je lichamelijke klachten of vermoeidheid zonder directe aanleiding?
Vaak is er sprake van herstelbelemmerende factoren, welke de klachten in stand houden en waardoor het herstel stagneert of de klacht steeds terugkomt. Bij Trinn helpen wij jou om deze factoren te herkennen en deze weg te nemen of hier anders mee om te gaan.

Stressgerelateerde klachten of burn out

Mogelijk ervaar je al een langere periode stress, door bepaalde gebeurtenissen in je leven, omdat je een hoge werkdruk ervaart of, gewoonweg, omdat je je werk niet meer leuk vindt. Merk je dat je prikkelbaar bent, steeds vermoeider thuis komt, of dat je je niet meer goed kunt concentreren? Wij zorgen er samen met jou voor dat je weer goed in je vel komt te zitten en weer plezier ervaart in de dingen die je doet. Mocht je zijn uitgevallen op je werk, dan begeleiden we je bij het maken van een plan om stap voor stap je werkende leven weer op te pakken.

Langdurige klachten na COVID

Langdurige klachten na COVID zijn een veelgehoord probleem. Je kunt fysieke klachten ervaren als kortademigheid, verzuring van de spieren en vermoeidheid. Maar ook mentale klachten als vergeetachtigheid, concentratieproblemen en hersenmist zijn veelgehoorde klachten. Heb je het idee dat je vastloopt in jouw herstel of de opbouw in activiteiten of werk? Wij helpen je stap voor stap om weer deel te kunnen nemen in het dagelijks leven en op je werk.

Hulpvraag op het gebied van leefstijl

Wil jij je energieker voelen en lekkerder in je vel komen te zitten? Ben je een emotie-eter en wil je dit graag anders zien? Of heb je moeite met het vinden van ontspanning of het voldoende bewegen op een dag?
Wanneer je worstelt met vraagstukken op het gebied van leefstijl en dit invloed heeft op jouw dagelijks leven of je werk kun je bij ons terecht. Ook kan het zijn dat er (ingrijpende) gebeurtenissen zijn geweest in jouw leven die invloed hebben op je leefstijl. In deze situatie kijken we samen hoe je om kunt gaan met deze ervaringen en toch je leefstijl gezond houdt.