Over ons

In de kern worden wij bij Trinn gedreven door de overtuiging dat iedereen de potentie heeft om de eigen talenten, krachten, mogelijkheden en kansen te benutten.

Trinn gaat verder

Anna de Hoog, Lisa Bos en Tianda Adigwe

Trinn is een jong bedrijf met veel ervaring op het gebied van preventie, revalidatie en re-integratie. Na het sluiten van revalidatiekliniek Winnock Zorg Groningen – een begrip in het noorden – besloten drie werknemers een eigen vervolg te geven aan hun dienstverlening, met Trinn als resultaat. Naast de oprichters wordt het team uitgebreid met meerdere specialisten, ieder met zijn of haar eigen kwaliteiten en deskundigheid. Wij geloven dat je van ieder van ons iets anders kunt leren.

Anna de Hoog, Lisa Bos en Tianda Adigwe

Trinn in de kern...

Het team van Trinn heeft als missie mensen met langdurige klachten, verzuim of risico op verzuim een hoogwaardige, kwalitatieve, betrouwbare en betaalbare interventie te bieden, zodat zij duurzaam kunnen herstellen en weer kunnen deelnemen aan het normale leven.

Trinn heeft als visie een betrouwbare partner te zijn voor werkgevers, verwijzers en werknemers. We zorgen er met onze diensten voor dat werknemers en werkgevers de potentie in zichzelf ontdekken en optimaal kunnen benutten.

Trinn staat in het Noors voor ‘stap’, bij ons is dat de stap richting herstel. Wij staan naast je bij het nemen van je eerste stap en begeleiden je bij je verdere weg naar herstel.

Tijdens dit proces richten we ons niet enkel op de klachten die je ervaart, maar op het totaalplaatje van jouw lichaam, jouw mentale staat en jouw omgeving.

  • In ons logo staan de driehoeken symbool voor de drie pijlers waarop wij ons richten: preventie, revalidatie en re-integratie
  • de drie aspecten waarop wij ons focussen: het lichamelijke, het mentale en het sociale (aangevuld door zingeving en werk), en
  • de driekoppige oprichters van Trinn.

Het gezicht achter Trinn

Tianda Adigwe

Bewegingsdeskundige, re-integratiespecialist, relatiemanager en oprichter

“Veel meer dan een fysiotherapeut” zo zou ik mezelf omschrijven als professional. De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld als gesprekspartner, re-integratie begeleider, enthousiast contactpersoon, relatiemanager en nu ook bevlogen ondernemer! Verder ben ik echtgenote, moeder, dochter, vriendin, volleyballer en fervent Bruce Springsteen fan.

Mijn interesse voor het helpen van mensen die vastlopen in het leven is begonnen toen ik in de revalidatie aan de slag ging na mijn opleiding fysiotherapie. Hier ben ik ook in aanraking gekomen met ACT (acceptance and commitment therapie) en heb ik passie gekregen voor gedrag, gedachten en gevoelens van mensen en hoe deze invloed hebben op het leven.

Wanneer we samen kijken naar wat er in jouw leven speelt, wat helpt, wat niet helpt en samen een weg maken naar waar je naartoe wilt, ben ik in mijn element. Ik ondersteun je graag bij de stappen die jij wilt zetten om te herstellen, onbevooroordeeld, open en met compassie.

Lisa Bos

Bewegingsdeskundige, re-integratiespecialist en oprichter

Steeds vaker volg ik mijn hart in plaats van mijn verstand, omdat ik geloof dat mijn gevoel weet wat goed voor me is en wat mij gelukkig maakt. Dat gun ik jou ook!

Het is mijn passie om mensen zoals jij te helpen bij het herstel van hun klachten, niet alleen op korte termijn, maar ook om je handvatten mee te geven voor de toekomst.

Met mijn opleidingen bewegingswetenschappen (BSc), fysiotherapie en leefstijlcoaching heb ik ruime kennis van het menselijke lichaam en de impact van ons gedrag hierop, maar ook van voeding, slaap, beweging en ontspanning.

Het maakt me blij om samen met jou te kijken naar wat écht belangrijk is voor jou om aan te werken en hiermee aan de slag te gaan. Door je inzicht te geven in jouw klachten en kleine veranderingen te maken in jouw dagelijks leven kun jij weer de dingen doen waar jij blij van wordt.

Anna de Hoog

Psycholoog en oprichter

Sinds de start van mijn carrière heb ik mij als psycholoog gedreven gevoeld door de veerkracht van mensen. Ik heb vele jaren ervaring opgedaan in de cognitief gedragsmatige revalidatie en neem deze ervaring mee in mijn werk bij Trinn. In de behandeling maak ik graag gebruik van interventies uit ACT (Acceptance and Commitment Therapy), cognitieve gedragstherapie, Pesso psychotherapie, EMDR en lichaamsgerichte oefeningen.

Ik geloof dat het voor algeheel herstel van cruciaal belang is dat mijn ondersteuning is ingebed in een bredere interventie waarbij je werk, je lichamelijke klachten en je sociale omgeving ook een plek hebben. Ik ondersteun je jouw eigen waarheid te vinden, je lichaam te leren kennen, keuzes te maken en te ontdekken hoeveel je voor jezelf voor elkaar kan krijgen.

Rosanne van der Krol

GZ-psycholoog

Al vanaf jongs af aan vraag ik mij af waarom mensen doen zoals ze doen. Het was voor mij dan ook geen moeilijke keuze om na mijn middelbare school te kiezen voor de opleiding Psychologie aan de RuG. 

Na jarenlang in de reguliere GGZ te hebben gewerkt (eetstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek en angst & dwangstoornissen) werk ik nu met erg veel plezier bij Trinn. Ik ben een echte teamplayer, zowel op sportief vlak als op werkgebied. Daarom vind ik het zo fijn om te werken in een team met verschillende disciplines.  

Ik ben van nature erg nieuwsgierig en ben geboeid door elk levensverhaal. Ik haal er veel voldoening uit om, samen met de cliënt, te puzzelen hoe bepaalde opvattingen en gewoontepatronen zijn ontstaan. Deze bewustwording is de eerste stap naar gedragsverandering. In mijn gesprekken maak ik graag de verbinding tussen hoofd & lichaam (emoties/ lichamelijke sensaties). Ik ga ervanuit dat alle kennis en wijsheid waarnaar je op zoek bent, al in jezelf aanwezig is. De veranderingen die plaats vinden wanneer mensen meer naar hun lichaam in plaats van hun hoofd gaan luisteren vind ik nog steeds magisch om te zien. 

Na mijn GZ-opleiding heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd, waaronder CBT-E (eetproblematiek), EMDR en familieopstellingen. Deze kennis pas ik toe wanneer dit nodig lijkt.  

“De intensieve behandeling door een combinatie van bewegingsdeskundigen en psychologen onder één dak is voor mij de uitkomst geweest om te leren gaan met mijn klachten.”