Veel voorkomende klachten

Bij Trinn Zorg richten we ons op het behandelen van een breed scala aan lichamelijke en psychische klachten die uw dagelijks leven beïnvloeden. Onze ervaren en toegewijde zorgprofessionals bieden op maat gemaakte behandelingen en therapieën voor klachten zoals chronische pijn, angst en depressie om u te helpen uw welzijn en levenskwaliteit te verbeteren. Onderstaande klachten zijn vaak aanleiding voor een traject bij Trinn. Wilt u graag een traject bij ons volgen? Neem dan contact met ons op! Ook als uw klacht hier niet tussen staat.

rugpijn

Rugpijn

Chronische rugpijn kan leiden tot beperkingen in het dagelijks leven en kan een grote impact hebben op de kwaliteit van leven.

Post COVID

Veel mensen hebben langdurige klachten en leiden aan het post-COVID-syndroom.

rsi klachten

RSI/KANS

RSI-klachten (Repetitive Strain Injury) zijn pijnlijke aandoeningen die ontstaan door herhaalde bewegingen en overbelasting van spieren en pezen, vaak veroorzaakt door langdurig computergebruik.

Whiplash

Whiplash is een aandoening die wordt veroorzaakt door plotselinge bewegingen van het hoofd, zoals bij een auto-ongeluk, waarbij de nekspieren en -ligamenten beschadigd kunnen raken en leiden tot pijn en beperkingen in de nek en rug.

ongeval met fiets

Herstel na ongeval

Een ongeval zit in een klein hoekje. Of het nu een auto-ongeluk, een valpartij of een andere vorm van letsel is, de gebeurtenis kan een diepgaande invloed hebben op zowel lichaam als geest.

Nekklachten

Nekklachten omvatten een reeks van pijn en ongemak in de nek die worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals letsel, verkeerde houding, overbelasting of ziekte.

schouderklachten

Schouderklachten

Pijn of beperkte mobiliteit in de schouders kan worden veroorzaakt door letsel, overbelasting, verkeerde houding of andere medische aandoeningen.

Fybromyalgie

Fibromyalgie is een chronische aandoening die wordt gekenmerkt door wijdverspreide pijn, vermoeidheid en gevoeligheid voor druk op specifieke punten in het lichaam.

Depressie

Depressie is een psychische aandoening die wordt gekenmerkt door een aanhoudend gevoel van verdriet, hopeloosheid, vermoeidheid en verlies van interesse in activiteiten die voorheen plezierig waren.