De ervaring van Miles

De connectie tussen mijn lichaam en hoofd was weg, mijn innerlijke vuur voelde gedoofd. Trinn heeft mij geholpen mijn vlam weer aan te wakkeren en ik kan zeggen dat het vuur weer brandt! 

Voordat ik bij Trinn kwam had ik al lange tijd last van rug- en schouderklachten. Eerdere behandeling door de fysiotherapeut heeft onvoldoende effect gehad. De chiropractor hielp even, maar de klachten kwamen steeds terug en op den duur kreeg ik meer fysieke klachten. Naast de fysieke klachten voelde ik me gauw overprikkeld, had ik een korter lontje, kon ik me minder goed concentreren en raakte ik sneller geïrriteerd. 

Trinn heeft het vuurtje in mezelf weer laten branden!

Via de bedrijfsarts werd ik naar Trinn verwezen. Al vanaf het begin had ik vertrouwen in het team van Trinn, ze zijn goed op elkaar ingespeeld. De persoonlijke aanpak en de combinatie van bewegen, praten en ervaringsgerichte oefeningen is fijn. 

De groep was heel prettig en ook al hadden we niet dezelfde klachten, er was veel herkenning en erkenning bij elkaar.