De ervaring van Inge

Al tijden lang had ik het gevoel op mijn tenen te lopen. Toen ik daarbij het coronavirus kreeg, was dit de druppel en kwam ik in een diep dal terecht. Ik had last van erge vermoeidheid, fysieke klachten, een laag zelfbeeld en geen zin meer in mijn werk. 

De behandelingen bij de fysiotherapeut hielpen mij niet verder en hier kon ik mijn verhaal niet goed kwijt. Mijn fysiotherapeut, huisarts en werkgever kwamen tegelijkertijd tot de conclusie dat ik intensievere begeleiding nodig had in de vorm van een multidisciplinair traject.

Mijn werkgever had eerdere positieve ervaringen met het team van Trinn en via haar ben ik aangemeld voor een intensief traject. 

Voordat ik aan het traject begon was ik mij bewust van mijn valkuilen, maar wist ik niet hoe ik hier zelf iets aan kon veranderen. Het team van Trinn heeft mij inzicht gegeven in de valkuilen en handvatten gegeven hoe hiermee om te gaan. 

Het team van Trinn heeft mij uit een diep dal getrokken. Ik kan zeggen dat met de combinatie van fysieke en mentale aanpak succes gegarandeerd is. 

Ik vond het erg fijn om mijn verhaal te kunnen delen en om te leren voor mezelf te gaan kiezen. 

Wat ik het meest waardevol vond aan het traject is dat het op mij persoonlijk gericht was, door het team naar mijn behoefte werd gekeken en waar extra aandacht nodig was.

De periode van corona is voor mij een heftige en intense tijd geweest op mijn werk, wat bij mij mentaal voor een blokkade heeft gezorgd. Deze blokkade maakte dat ik niet meer naar mijn werk durfde. Naast het intensieve traject heb ik daarom aanvullend enkele EMDR sessies met de psycholoog van Trinn gehad. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de eerdere gebeurtenissen een plek heb kunnen geven en verder kon met mijn re-integratie. Ik weet niet of ik anders op dit moment wel weer aan het werk zou zijn.

Het team van Trinn heeft ervoor gezorgd dat ik mijn werk als verpleegkundige weer kon uitvoeren en dat ik er weer plezier in heb.

Mijn klachten zijn nagenoeg allemaal weg. Op dit moment volg ik mijn eigen gevoel en sta ik steviger in mijn schoenen. Mijn energieniveau is nog niet zoals voorheen, maar ik heb geleerd hoe ik hiermee om kan gaan en ik kies vaker voor mijzelf. 

Het team van Trinn heeft mij uit een diep dal getrokken en ik zou een traject aan iedereen aanbevelen!