De ervaring van Peter

Wat een ongelofelijke reis is het geweest!
Na een dubbele kaakoperatie en daarbij een lichte beroerte, bevond ik me in een fase van herstel waar spraakproblemen, korte termijn geheugenproblemen en de acceptatie van mijn nieuwe beperkingen centraal stonden.
Het vinden van de juiste hulp leek een uitdaging via de reguliere kanalen, maar gelukkig werd ik door mijn werkgever doorverwezen naar Trinn. Hier konden ze mij wél helpen. 

Trinn heeft mij leren omdenken.

De intensieve fase van het leerproces was uitdagend, maar wat heeft het me veel gebracht. Trinn heeft me geleerd om naar mogelijkheden te kijken en zelfreflectie toe te passen. Het doorbreken van patronen, het aangaan van oude wonden uit het verleden – alles kwam aan bod en bracht verschillende dingen aan het licht, zowel werkgerelateerd als privé. 
 
Al deze elementen hebben bijgedragen aan een betere versie van mezelf. Het proces van verandering gaat niet zonder uitdagingen, maar Trinn heeft me op elk moment ondersteund. De terugkomdagen bleken een waardevolle aanvulling op het gehele traject. Voorheen deed ik gewoon mijn ding, maar dankzij Trinn heb ik geleerd te ontdekken wat mij echt gelukkig maakt en te kiezen voor mezelf. 

Ik ben getransformeerd tot een persoon die op een andere manier naar het leven kijkt.

Het hele traject was een ware uitdaging, maar de betrokkenheid, het enthousiasme, de openheid en de kennis van het Trinn-team maakten het traject tot een buitengewoon leerzame ervaring. Ik ben vol lof voor de mensen bij Trinn. Dankzij hen heb ik niet alleen veel geleerd, maar ook mijn perspectief op het leven veranderd.  
 
Het was werkelijk een reis die driedubbel de moeite waard was!