De ervaring van Sander

Voor iedereen die te maken heeft met verzuim, kan ik Trinn van harte aanraden! Dit traject heeft echt wonderen voor mij verricht.

Waar ik een tijd geleden last had van concentratieproblemen, woordvindproblemen en vooral een enorm gebrek aan energie, bloei ik nu weer helemaal op. Dankzij de korte wachttijd kon ik erg snel geholpen worden.

Tijdens het traject ben ik nagegaan wat nu echt belangrijk voor me is, en durf ik mijn hart te volgen.  Ik heb nieuwe inzichten gekregen in mijn eigen patronen, waardevolle kennis opgedaan en meer bewustzijn ontwikkeld van mijn eigen gedrag.

Bovendien kreeg ik de handvatten aangereikt om zelf veranderingen aan te brengen.

De groepssessies waren een verademing; ze waren niet alleen verfrissend, maar ook ontzettend leerzaam en praktisch. Ik zou dit traject aan iedereen aanraden die uitgevallen is of dreigt uit te vallen van werk, ongeacht de reden. Het is waardevol om meer regie te kunnen nemen over je eigen leven, zowel op persoonlijk vlak als binnen sociale kringen en op het werk. 

Wat Trinn zo bijzonder maakt, is de ongelooflijke betrokkenheid van het team. Ze zijn altijd bereid om aanpassingen te maken op basis van individuele behoeften. Ik ben dankbaar dat ik dit traject heb mogen doorlopen en zal het in de toekomst zeker aanbevelen aan mijn collega’s en binnen mijn eigen teams.